SOKKER OG UNDERTØY MED SOFTFLEXI TEKNOLOGI™ UTVIKLET AV INGENIØRER

Vi startet med å spørre oss selv om vi kunne forbedre de vanlige rørsokkene som vi alle kjenner og som strammer så mye rundt leggene og anklene at de setter tydelige trykkmerker på huden og reduserer blodtilførselen til bena. Vi fokuserte mye på at sokkene skulle være komfortable, myke og ha en optimal passform rundt bena. Vi må heller ikke glemme den irriterende neglen som mange sokker har over tærne. Vi utviklet SOFT FLEXI TECHNOLOGY, hvor den øvre delen av sokken er uten strikk og strikket etter en helt ny metode. Sokken er ikke kopiert av andre og kun Soft Flexi leverer denne modellen. Flexi-sokken er ikke bare en vanlig sokk. Våre medlemmer velger Flexi-sokken - sokker som sikrer optimal blodtilførsel og utmerket komfort.

SoftFlexi - for deg som ønsker behagelige og myke sokker og undertøy som ikke strammer!

Soft Flexi AS leverer sokker og undertøy på abonnement i Danmark, Sverige og Norge. Den unike Flexi-sokken strammer ikke og er myk og behagelig å ha på. Vi kaller den også Helsesokken fordi den ikke strammer og hindrer blodsirkulasjonen i føttene.

SoftFlexi Helsesokken på abonnement

Mange av våre abonnementer forteller oss at de ikke vil ha noe mer enn Flexi-sokker. Det er også veldig praktisk å motta sokkene direkte i postkassen. Noen velger å melde seg ut av ulike årsaker, men kommer senere tilbake som medlemmer. De har ikke klart å finne noen sokker som matcher Flexi-sokken – myk, fleksibel og behagelig. Bra for fothelsen.

Ta godt vare på føttene

Hvis du får merker fra sokkene, hemmer de den frie blodsirkulasjonen til føttene. Ta en liten "Helsesjekk". Får du merker på sokkene dine trenger du Flexi-sokkene.

Truser og boxershorts

Våre dametruser og boksershorts for menn er laget etter samme Soft Flexi-teknologi som våre Flexi-sokker. Uten sømmer og stramme kanter.

Du administrerer abonnementet ditt selv

Standard levering av dine bestilte varer hver fjerde måned, men du kan raskt og enkelt endre intervallet eller hoppe over en eller flere leveranser på «Mitt abonnement». Her kan du også bestille en ekstra levering - alle endringer registreres umiddelbart.

Telefontid

08:00-15:00 alle hverdager.

Vi er her for deg - alltid i godt humør!

Image